onsdag 28 juli 2010

Bröllopsrelaterade nyheter på nätet

När jag surfar på exempelvis Expressen.se så klickar jag upp "tabbar" med det jag vill läsa i stället för att klicka på det och sedan gå fram och tillbaka hela tiden.

När jag idag skulle gå igenom tabbarna så upptäckte jag att 4st av 9st var bröllopsrelaterade. Jag blev förvånad först men tänkte till lite, och det är ju inte ett dugg konstigt. Den som lever i den här bröllopsbubblan tänker ju bröllop lite hela tiden.

Det här är de länkar jag hittat idag som intresserat mig (klicka på rubriken så kommer du till artikeln):

"Andreas Lundstedt friade i direktsändning"
Han sommarpratade i radio och avslutade med att fria till sin sambo Niklas Hogner, som för övrigt är gammal Linköpingsbo.

"Anders Bagge berättar om sin babyönskan"
Han och hans Sara har visst gift sig på Gotland nyligen (det har jag missat totalt) och Anders berättar att han somnade knall, fall på bröllopsnatten så fort de kom till hotellrummet.

"Chelseas lyxbröllop"
Chelasea Clinton ska gifta sig och bröllopet beräknas gå på minst 24 miljoner kronor.

"Kraven har ökat, man är rädd att göra bruden besviken"
Kraven på möhipporna och svensexorna har ökat. Det talas om möhippor där varje person som är med och "hippar" blir tvungen att betala mellan ca 1000-2500kr för att bruden/brudgummen ska få så lyxig tillställning.

Jag hoppas dock att alla våra vänner har koll på att vi är väldigt enkla människor och förväntar oss ingenting. Jag vill inte att mina gäster ska tvingas tacka nej till min hippa bara för att de inte har råd. Men det räknar jag med att mina vänner som ordnar den har koll på. Hoppas Roberts vänner har det.

1 kommentar:

  1. Vad sägs om den här tärnklänningen? :) http://www.stylebistro.com/lookbook/Heidi+Montag/xlXJJmtjWS1

    SvaraRadera