söndag 27 februari 2011

Inbjudningarna klara!

Då är nu inbjudningarna klara. Tid tog det men nu är det klart. Hade velat köpa frimärkena med kronprinsessparet på men de var slut, så det fick bli svenska flaggan och den är fin den med.
Lägger dem på lådan imorgon så förhoppningsvis har alla fått sin inbjudan i mitten av veckan.
Antal inbjudna är nu runt 50st. Vi hade velat bjuda fler men man måste sätta gränsen någonstans och vi är nu nöjda med vårt val.

3 kommentarer:

 1. Bra Frida, ni har varit duktiga tycker jag. Skönt att ni är ute i god tid för då känner sig era vänner viktiga och inte att dom blir bjudna med "armbågen". Sedan hoppas jag att alla gäster och andra vänner förstår att om någon lämnar återbud så kan ju någon annan bjudas in! Inget bröllop ska stå med tomma stolar:

  SvaraRadera
 2. Tack Frida! Tack för kommentaren, alltid roligt när någon trillar in på bloggen emellanåt, även om jag inte uppdaterar den längre!

  Hur som helst så gjorde jag vimplarna såhär:

  Jag vek tyget dubbelt och ritade ut lagom stora vimplar (efter en mall som jag klippt till av ett A4ark) med "änden" mot den vikta sidan av tyget.

  Sen klippte jag ut dem, sydde ihop alla kanter men lämnade en liten bit öppen i varje kant av "änden" så att man liksom kunde trä på vimplarna på en lina sen.

  Sen vrängde jag vimplarna genom de små öppningarna, lite pilligt var det, men med en penna gick det bra! viktigt var ju såklart att sy ihop dem med rätsidan inåt som man brukar göra när saker sys ihop :)
  köpte ett rosa, lite tjockare rep på "slöjddetaljer" men borde även finnas på panduro, så var det bara att trä på och hänga upp! Väldigt enkelt!

  Hoppas du förstod från min luddiga beskrivning, jag är absolut inte någon expert på att sy, men jag googlade vimplar så körde jag på sen! :D
  /Maria

  SvaraRadera
 3. kan du inte lägga ut någon bild på hur inbjudningarna blev på ett ungefär?

  SvaraRadera