måndag 16 augusti 2010

Maten

Vi inser att maten kommer att vara den stora kostnaden på vårt bröllop.
Vi räknar med ca 45 gäster och vill ha en buffé så att det finns något som alla gillar och att folk får äta sig mätta. Jag hatar att gå på middagar där man får pyttelite på tallriken.

Jag har kikat på P2 GolfInn eftersom jag hört mycket bra om dem. De har en buffé för 255kr/per person som jag gillar. I det priset ingår champagneglas, tallrikar m.m. men eftersom allt det redan finns i lokalen så skickade jag ett mail till dem och frågade ifall de drog av något på priset om man redan har sådant.
Häromdagen fick jag svaret att de drar av 20kr/per person. Då hamnar vi ju på 235kr/per person vilket blir ca 10.500kr i stället för 15.000kr som jag trodde att det skulle hamna på från början.

Att hålla på med bröllopsbudget är inget roligt.

1 kommentar:

  1. Så underbart roligt det är att läsa bröllopsbloggar! Är så svårt att bestämma sig och vilken inriktning man ska gå på. Jag och min fästman har bokat in Sveriges Kockar till vårt bröllop i Juni. Jag gör samma som du och litar på min magkänsla. Allt måste verkligen kännas perfekt inför den stora dagen. :) /Clara

    SvaraRadera