onsdag 4 augusti 2010

Vigselring

De senaste dagarna har det varit extra mycket bröllopstankar i mitt huvud. Jag vet inte riktigt varför men jag tror det kan ha med att göra att jag sett säsong 1-3 av "Keeping up with the Kardashians" och där är det mycket som kan inspirera.

En av systrarna, Khloé har gift sig och detta är hennes ring:

Väääldigt too much!

Men det får mig att fundera på min. Jag har hela tiden sagt att jag kan köpa en likadan bara.

Men R vill absolut inte höra på det örat utan han vill att jag ska ha någon typ av sten. Jag har funderat lite på det och igår surfade jag runt lite och hittade den här:

Den kostar ca 10.000kr och det har aldrig ens varit med i planeringen i mitt huvud att ha en så "dyr" ring. Men jag vet inte, hur bör man tänka när man väljer ring?
Det är ju en ring man ska ha resten av livet.

6 kommentarer:

 1. sådär ser min ut! fast min sten i mitten är lite större... annars har du fått ett sjukt bra pris! (hur stor sten är det då i mitten och på sidorna, för tio tusen?)

  SvaraRadera
 2. Fin ring! Jag själv tycker att stenar som "står ut från ringen" verkar för bökiga,blir jobbigt med vantar, trasslar i håret osv. Jag tycker att ringen du visade fast bara med "insjunkna" stenar (hittar inte orden idag kännner jag :P) är både praktiskt och jättefint!

  Jag tror på att gå runt och prova vigselring, du kommer känna när rätt ring sitter på ditt finger! :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Kikade in här och ser att ni också ska gifta er nästa sommar :) Ska vi med närmare bestämt 30/7. Jag ska förresten köpa den ringen du visar här :) Har jag bestämt sedan många månader tillbaks, trodde aldrig heller att jag skulle vilja ha en för ca 10 000 men jag är kär haha. Som tur är stöttar sambon mig i mitt ringbeslut :) den är underbar.
  /Lina

  SvaraRadera
 4. åh vilken underbar ring! underbart pris också! vart hittade du den? :)

  SvaraRadera
 5. Hej.Vart lyckades du hitta "himla" till så bra pris? Har själv bestämt mig för den och på smycka där vi ska köpa våra ringar kostar den nästan 15000:-!

  Mvh Helene

  SvaraRadera
 6. Hittade hit av en slump och ser da i stort satt ringen som jag sjalv har! Alskar den och trots att jag ar valdigt aktiv sa har jag aldrig hangt upp mig eller ringen stort mig! Later som ett otroligt bra pris ocksa!! Min bestallde jag av en kompis pappa som gjorde den. Har inte chanel setting och lite storre dia i mitten annars valdigt lik dock annat pris men det beror ju pa diamanterna:-). Lycka till!

  SvaraRadera