tisdag 6 september 2011

Fotografens bilder

Hej allihop!

Nu kommer äntligen en uppdatering. Vi gifte oss ju 6:e augusti och sedan 16:e augusti åkte vi på en två veckor lång smekmånad till Thailand. Vi kom hem i onsdags och sedan dess har vi bara försökt hinna ikapp. Hinna ikapp rent allmänt. Med allt.

Idag träffade vi fotografen Mirelle Halén. Hon visade alla bilder för oss och sedan fick vi allihop på en skiva. Det är MÄNGDER med bilder så vi har en del att gå igenom. :-)

Här är ett axplock:


6 kommentarer:

 1. Åh är så nyfiken :))
  Vill ju se alla bilder ..
  Kram Ferial

  SvaraRadera
 2. Som personal på Mirelles skola och mor till dig Frida så kanske jag anses jävig, Jag älskar bilderna! Ni är så fina och bilderna underbara.

  SvaraRadera
 3. Hejsan Frida!

  Jag surfade runt lite för att hitta recensioner på Indigo Pearl och sprang på din blogg.
  Jag och min fru Sandra gifte oss 27/8 och nu har vi bokat vår smekmånad, Phuket och Indigo Pearl. Vi har länge tittat på hotellet och äntligen får vi vår dröm uppfylld :-)

  Jag skulle verkligen uppskatta om du här på hemsidan, eller på annat sätt, ville lägga ut lite bilder från hotellet och ge mig Er egen recension på hotellet :-) Du kan gärna maila mig på joel_sandstroem@yahoo.se

  Vi har bokat vår resa genom Fritidsresor och ska åka 18/11-3/12 med premium klass på flyget tur/retur. Dock valde vi enbart ett dubbelrum för att kunna lägga mer krut på fickpengar/utflykter, har dock läst att de verkar ganska små och trånga. Vår idé är att maila hotellet när allt är betalt och berätta att vi är på bröllopsresa och be dom ställa en flaska kyld champagne på rummet, då kanske vi har tur och får uppgraderat rum :P

  PS! Ritkigt snygga och härliga bilder på er!

  MVH Joel

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder! Grattis!

  SvaraRadera
 5. ÅHHen sån där bröllopsklänning ska jag med ha när jag gifter mig (någon gång i framtiden) :) Helt underbar!

  SvaraRadera
 6. Vilka fina bilder! Och vilken vacker klänning! :)

  SvaraRadera