söndag 3 juli 2011

Bilder från möhippan!

Igår var det då alltså dags för min MÖHIPPA. Dessi har lagt ut ett jättefint kollage med bilder samt en text som sammanfattar dagen.


Bild lånad från Dessis mat.

"Tio glada tjejer kidnappade Frida ute hos sin bästa vän Ferial tidigt igår morse. Jag tror hon misstänkt att möhippan var idag, men hon hade iallafall ingen aning om vad dagen skulle bjuda på!

Först åkte vi in till stan och dansade en timme på Folkuniversitetet med Mathilda från DaFlow som ledare. Svårt och jag blev sjukt svettig! :) Efter det duschade vi och drog oss vidare till Ferials frisersalong Creative Hair i stan där Frida blev fin i håret. Jag och Helena (en tjej som gick i min parallellklass på gymnasiet) gick och köpte sommarblommor för att fästa i Fridas hår. Vi skulle nämligen köra en fotografering med olika teman i Trädgårdsföreningen. Det var nog höjdpunkten under dagen. SÅ mycket skratt och engagemang!

Efter fotograferingen blev det spa på World class. Vi bubblade och drack champagne i ungefär två timmar.

Efter det gick vi ut och åt på Tapas, en av de bästa restauranger i Linköping enligt ryktet. Jag hade aldrig ätit där innan utan bara varit på tapasbaren Aioli, men Tapas vinner med hästlängder. Vilken mat!

Efter middagen skulle några av tejjerna ut på krogen med Frida men här avvek jag."


Efter att Dessi avvikit gick vi till Sliver där tjejerna hade bokat champagne-bord. Riktigt skönt att kunna umgås med tjejerna lite till, utan att behöva trängas med en massa annat löst folk. Efter några timmar kom Ferials för kvällen mycket onyktra lillebror och dansade med oss och ytterligare någon timma efter det kom svensexe-gänget. Vi gick och la oss ca kl 04.30 hemma hos Ahlbergs. :-)

Jag hade RIKTIGT roligt! Tack snälla alla underbara tjejer för en oförglömlig dag!! Ni är grymma!

3 kommentarer:

  1. Ååh! Vad bra att du hade det roligt! :) Det var jättekul att vara med och göra din möhippa speciell. Och maten.. alltså jeeeez! Jag har varit proppmätt hela dagen idag! :D

    SvaraRadera
  2. Önska jag oxå hade kunnat närvara!! Men kul att ni hade det roligt :)

    SvaraRadera
  3. Gud så kul det låter. Precis så hoppas jag min möhippa blir. Det ska handla mer om att skapa roliga minnen än göra bort sig på stora torget!

    SvaraRadera