fredag 29 juli 2011

En vecka...

Om exakt en vecka är vi nog i lokalen och dukar.
Alla frågar hur det känns. Ja, hur känns det egentligen? Ingenting, faktiskt. Och jag tror inte att det kommer att kännas fören eventuellt dagarna innan. Kanske inte ens fören sminket och håret är på plats och klänningen ska tas på.

Nu på eftermiddagen har jag haft lite egen tid och den har jag tillbringat med att se Kendras, Khloés och Bams bröllop. Svenska bandet The Sounds spelade för övrigt på Bams bröllop. Hans brud Missy presenterade dem som sitt favoritband i hela världen. Även Iggy and the Stooges spelade och dem presenterade Bam med "MTV frågade mig vilket band eller vilken artist jag skulle vilja ha som spelade på mitt bröllop. De sa att jag skulle slå på stort så jag önskade Iggy and the Stooges. Här kommer dem!"2 kommentarer:

  1. Åh, vilken rolig tid ni har framför er! Tror det är olika när man blir nervös.. Vi gifte oss i maj och jag blev först nervös när jag gick in innanför dörren i kapellet och såg min blivande man och alla gäster. Det var ett jättestort ögonblick! Hoppas att ni kommer att få den dag ni önskar! Det är roligt att följa er här på bloggen!

    SvaraRadera
  2. Nej, det är inte många dagar kvar nu :) Jag drömde mardrömmar om bröllopet inatt, men annars är jag också lugn :) Vi har det mesta under kontroll...

    SvaraRadera