onsdag 4 maj 2011

Brudklänning i London

Kära vänner, har jag berättat att jag "råkade" köpa en till brudklänning när jag nu i helgen var i London? Jag har sedan en bra tid tillbaka en Pronovias-klänning som jag köpte på rean i höstas. Men nu när jag var i London hittade jag en klänning jag inte kunde motstå. Den är inte ett dugg lik den andra och innehåller lite detaljer med bröllopets färgtema, cerise. Och det bästa av allt? Den kostade 1,500kr!! Jag vill så gärna visa den för er men jag kan ju inte. Vill ju att klänningen ska bli en överraskning, men det kliar allt i fingrarna. ;-)

Här är en annan klänning jag spanade in:


Även min tärna, som var mitt resesällskap (eller jag var nog hennes), hittade sin tärnklänning. En riktigt cerise drömklänning med ett parti med svart tyg i midjan. Ska bara ta bort lite underkjol på den så den inte blir så vid, just nu är den lika vid som min och det ska den inte vara sen.
Så skönt att det är avklarat och jag kan inte låta bli att "glutta" på min nya klänning lite lite varje dag. :-)

3 kommentarer:

 1. Jätte Fin klänning!
  Skulle du kunna ge mig tips på vart man kan hitta Såna "bal-brudtärna" klänningar i London

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Jag måste säga att jag är nyfiken på vilka klänningar du har köpt! Du skulle inte kunna maila bilder på dem :)? Den första klänningen kan du lätt sälja till ett bra pris på blocket.

  SvaraRadera
 3. Ska du ha två brudklänningar? :) Ska du byta efter vigseln eller hur gör du?

  SvaraRadera