onsdag 13 april 2011

Bröllopsshopping

Idag har jag för en gångs skull varit på stan. Brukar aldrig vara det eftersom den hinner stänga innan jag hinner dit...
Men jag passade på att gå in på Tårtverksta'ns dekorationsbutik som ligger mellan Stora Torget och Hospitalstorget i Linköping.
Var även inne i lite underklädesbutiker men hittade inget direkt.Frågan är ju... Under klänningen behöver du ju något skönt som också gör att din kropp ser så fin ut som möjligt och att inget syns utanför eller genom klänningen. MEN du vill ju inte ha samma underkläder som du haft under dagen, sen på kvällen. Eller hur?

Känns rätt ofräscht om jag får säga det själv. Vi gifter oss ju i augusti, och det är väldigt varmt då. Så när man kommer "hem" på natten sen vill man ju kanske ta en dusch och byta om till fräscha underkläder och då kan man ju ha vilken färg som helst. Jag blev mest avskräckt när jag var och tittade runt för varenda bh kostade typ 400-500kr. Ska kika även på de billigare butikerna framöver.

3 kommentarer:

 1. Hej! Har precis hittat din underbara blogg och läser dina gamla inlägg, är nyförlovad och bröllopsgalen :)

  Jag skulle absolut köpa ett set underkläder som passar klänningen, känns inte som dom är så heta alltid..och sedan byta om till något snyggare på natten :)

  SvaraRadera
 2. hm.. min tro är att det där med att se fin lr sexig ut på bröllopsnatten är nog ganska bortkastat. båda kommer vara för trötta för att ens notera vad den andra har på sig, och jag förväntar mig ingen action på själva bröllopsnatten :) däremot kanske du vill ha några roliga underkläder till resan?

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack så mycket! Hihi jo jag har planerat mitt bröllop i smyg under några år så det känns skönt att nu officiellt börja planera på riktigt!

  Ja kan tänka mig att man samlar på sig en del kunskap :) De kommer nog fler frågor allt eftersom planeringen fortlöper.

  Oh så härligt de måste kännas, och att allt fler saker blir klara! Lycka till med fortsatta planeringen! :)

  SvaraRadera