tisdag 12 april 2011

Fotograf

Jag har funderat mycket på det här med fotograf.
Jag har en god vän som är riktigt duktig, även Robert har en vän som är duktig på foto och vi har tänkt kolla/har kollat med dem. Men vi känner samtidigt att vi vill att dessa två vänner verkligen ska kunna njuta av vigseln och festen utan att känna ett ansvar för att "det här måste bli gjort, och nu måste jag göra det och det".
För deras skull är det bättre att de får vara oss behjälpliga med att fota typ ögonblick, sådana där bilder som är minst lika viktiga men som ingen annan tänker på att fota. För jag vet att de inte kommer kunna låta bli att ta fram sin kamera och sin kreativa sida. Eller hur Dessi? :-)

Igår var därför jag och min ena tärna på min mammas jobb och träffade fotografen vi har beslutat oss för. Det är en duktig ung tjej som mamma har rekommenderat och vi fick se vad hon fotat tidigare. Hon har bara fotat ett bröllop tidigare men hon var riktigt duktig och kommer kunna vara med från morgon till kväll för en väldigt liten summa. Hon visade mig en sida som hon själv använder för inspiration, emelieohlsson.se. Detta är några av mina favoriter från hennes hemsida:

Lyckan


Bandet mellan gäst/brud, eller farmor/brud


Ringarnas välsignelse


I kyrkan ur en ovanlig vinkel


Individuella bilder på brudparet


Brudföljet på bild

2 kommentarer:

  1. Nu blev jag allt nyfiken på vilken fotograf du har hittat :-)

    SvaraRadera
  2. Jag har bara hört positiva saker om henne, otroligt fina bilder tar hon :)

    SvaraRadera