tisdag 12 april 2011

Ringarna!

Igår var vi och hämtade ut ringarna. De passar perfekt och är jättefina!Jag beställde dem via Vigselbutiken.se och förutom dålig korrespondens i början så gick det jättebra att beställa på nätet.

Vi såg till att vi visste våra storlekar genom att gå in till en guldbutik på stan. Sen kikade vi runt på vad vi ville ha och när vi visste på ett ungefär mailade vi dem och bad om prisuppgift för Schalins ringar ligger inte ute "öppet" på internet.

6 kommentarer:

 1. Så himla bra! Vi funderar också på att beställa ringar på nätet, men vi måste prova lite mer först :)

  SvaraRadera
 2. Vad bra det blev! Vad sugen jag blir på att beställa!

  SvaraRadera
 3. Oh, jättefina! De är verkligen perfekt att man kan beställa på nätet och spara lite slantar, och liksom ändå få samma ring - love it!

  SvaraRadera
 4. jag hitta jätte fina vigselringar på Hellkes Ringar

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag har precis hittat till din bröllopsblogg och tycker det är såå kul att få läsa om eran planering inför bröllopet!
  Jag har en fråga angående din vigselring - vilka mått är det på den? Jag är nämligen sugen på samma ringkombination som dig (min förlovningsring har samma mått som din), men har svårt att hitta en vigselring som är lika hög (1,4 mm). Specialbeställde du den så att den skulle bli samma höjd som förlovningsringen?

  Hemskt tacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lina! Hoppas du ser mitt svar nu? Min vigselring är inte lika hög som förlovningsringen. Jag tyckte att två lika höga skulle bli för mkt för mina knubbiga fingrar. ;-) Vill du ändå veta exakta måtten? Kan isf kolla upp det. Nu är det ju ett år sedan vi gifte oss så jag minns inte riktigt. :-)

   Radera